top of page
  • Skribentens bildTor

Hur ser vår framtid ut?

Hej Tor och Hanna. Jag har en fråga om den man jag känner i mitt hjärta och som jag har så mkt känslor för. Vad kan ni se om en framtid för oss? Kan ni känna in hans känslor i detta och vad gör mig så förvirrad? Är det något som är dolt?

"Stillestånd"


Gemensamma upplevelser, hobbies och åtaganden är nyckeln för en stark framtid tillsammans

Svar: Det som är dolt här är att ditt hjärta ser något som din hjärna inte riktigt ser. Jag har inte era födelsetider men jag har en mycket stark känsla av att era Ascendenter ligger mycket väl aspekterade mot varandra och mot resten av era horoskop eftersom det du beskriver är en oerhört bultande förälskelse som inte riktigt matchar resten av era synastriska horoskop (det är när jag jämför horoskopen med varandra och ser var ni har era starka och svaga sidor).

Det finns en del som binder er samman men det är sånt som i mycket känns rätt men inte riktigt når ända fram.

Det starkaste bandet ni har mellan er är att din Mars har två starka sextiler till hans Sol och hans Merkurius samt en stark kvadratur mellan era Marspositioner.

Detta är inte bara bra utan för också med sig att ni ofta reagerar på samma saker men inte på samma sätt. Det gör att konflikter visserligen ofta får honom att ändra sig (din Mars mot hans Sol och Merkurius) men det gör också att det ofta kommer krävas att ni grälar för att komma någonstans.

Det lättaste sättet att se om det här är värt det du hoppas är att se på honom som han är just nu och se om det är tillräckligt. För chansen att han ändrar sig på ett sätt som får ett förhållande mellan er at bli bättre är mycket liten.

SÅ räcker det han känner för dig nu? Räcker det du känner för honom?

Alternativet är att det finns starka band baserat på era Ascendenter och i det läget kan något växa mellan er men det kommer i det läget kräva att ni delar något yttre som är viktigt för både er självbild och att ni båda har ett behov av att uppleva era känslor genom hur andra ser på er. Om det sedan är ett företag, en hobby eller en upplevelsedrift (som att ni båda vill fotvandra eller resa jorden runt) spelar mindre roll.

Under alla omständigheter – den förvirring du känner är med stor sannolikhet sprungen ur skillnaden mellan det du känner att han är och den du ser att han är.

I och med det ser framtiden för er lite skakig ut – hittar ni inte den där saken som gör er båda hela tillsammans kommer ni snarare bli två personer som lever i samma hus än två personer som lever ut sin kärlek.

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page