top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Hur ser mitt kommande halvår ut?


Känner att jag äntligen börjar lämna det gamla bakom mig och börjar se framåt. Hur ser det ut för mig inom det närmsta halvåret med bland annat kärlek och förändringar?

"Anna"


Svar: Låt oss börja med förändringarna. Det ser ut att bli ett ganska stillsamt halvår. Om du själv vill kan du förändra ditt boende - det behöver inte betyda att du flyttar, det kan lika gärna handla om att möblera om, bygga till eller bara allmänt förbättra ditt hem på olika sätt. I början av 2021 finns det också fina möjligheter att studera något, inte för karriärens skull i första hand utan för att utveckla något fritidsintresse eller kanske lägga till ett. Den här möjligheten håller i sig ett tag, ungefär till april 2022, så du behöver inte vara orolig för att du ska tappa motivationen.

I övrigt verkar det inte som om det kommer att dyka upp särskilt många dramatiska överraskningar,


Det finns också perioder då det är lättare att själv genomföra en förändring än det är normalt sett. Under det närmaste halvåret har du två sådana "luckor". 2-14 december är det lättare för dig att stuva om i vänkretsen, eller skaffa nya vänner, än det är annars. Du kommer också lättare in i nya grupper just då, och du är ovanligt snabblärd. 24-31 december är det kärleken som står och väger, under den veckan kan du i hög grad påverka hur det kommande året ska bli. Enkelt uttryckt kan man säga att det du fyller ditt kärleksliv med under årets sista vecka kommer att återspeglas under 2021.


En bit in i oktober kan det också bli rätt passionerat och det kan kännas som om en stor förändring är på gång. Men det är troligen inte fallet utan kärleken är bara en smula turbulent under någon vecka, med både himmel och helvete (troligen mest av det förstnämnda) och sedan går allt tillbaka till det vanliga igen.


Sammantaget ser det ut som om ditt närmaste halvår framför allt handlar om ditt hem och din vardag. Om din ekonomi förändras under den här perioden är det troligen till det bättre, men det kan komma en liten svacka med många oväntade utgifter precis efter varandra i början av december.

123 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page