top of page
  • Skribentens bildTor

Hur ser mina ungars framtid ut?

Hur ser framtiden ut för mina barn och hur ser ekonomin ut för mig framledes

Rufus

En spännande framtid väntar barnen där den yngre får ett aktivt år nu och den äldre något senarestes

Svar: Som du vet spår vi inte i andra hand (utan bara den som ställer frågan) men tack vare att du skickar med barnens födelseuppgifter kan jag använda deras horoskop så en hel del kan jag tack och lov säga:

Den äldsta är social, utåtriktad och har ett stabilt intellekt och en rejäl dos envishet i botten. (kanske inte lätt att se för de som bara känner henom ytligt). Hen har haft ett rätt utmanande år men kommer under de närmaste åren hitta ett nytt driv och en vilja att göra om, göra nytt och göra bättre. Troligen handlar det om jobb och yttre saker men också till viss del personliga vanor och självbild. 2021 blir ett år av vilja och uppstarter men det stora lyftet i självförtroende, karriär och utveckling ligger lite längre bort – räkna med 2022-2023 ungefär.

Den yngsta är en annan fågel, omtänksam, lojal, sensuell och ibland lite av en hörnkapande latmask som gärna väljer enkla vägar när det går. Här kommer det hända stora saker redan i början av nästa år. I år läggs grunden för nästa år och ett par, kanske omskakande, händelser under hösten leder till drastiska förändringar redan i början av 2021 och det är bra.

Det viktigaste är att 2021 blir ett år som börjar stort. Det är bättre att satsa rejält och bomma än att skjuta på besluten för den närmaste 2 åren kan bli år av rejäl självutveckling och stora, heta, känslor. Kärlek och förhållanden kommer ta upp mycket tid och styra många av hens val.

Ekonomin – inga större förändringar fram till mitten av 2021 men sedan finns det möjligheter till rejäla lyft. Det är inte inkomstsidan som genererar de stora skillnaderna. Där kommer det ligga väldigt stilla tills du aktivt gör en skillnad (som att byta jobb eller starta en egen rörelse) men utgiftssidan ser lovande ut. Allra bäst fungerar ett byte av hem där du kan minska kostnaderna utan att tappa i livskvalité. Kan vara läge at börja titta på möjligheter redan nu.

Slutet av 2021 och 2022 bjuder på fler chanser till nya inkomster men de kräver alla antingen byte av jobb och kanske till och med byte av ort. (om det är fallet – vänta med att byta bostad tills du vet säkert vad som väntar i övrigt (läs 2022 våren)

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page