top of page

Hur ser min närmaste framtid ut?


Jag undrar hur min framtid ser ut i allmänhet den närmsta tiden, om jag ska vara förberedd på något särskilt.

"LG"


Svar: Låt mig börja med att säga att det är Chiron som är din ledstjärna, så studier är aldrig fel. Inte nödvändigtvis i skolbänken - det viktiga för dig är att du lär dig nya saker och det är mindre relevant hur du lär dig dem. Det här gäller förstås inte bara den närmaste framtiden utan över huvud taget.


Om du har funderat på att göra en resa nu under hösten så skulle det kunna ge dig både roliga upplevelser och nya möjligheter. Särskilt en längre resa, och särskilt om du kommer hem från den före den nionde december. I övrigt handlar de närmaste månaderna mest om det som ligger närmast hjärtat, dina närmaste vänner, din familj, dina största intressen. Kärlekslivet kan trassla lite i november men om du undviker impulsiva beslut så bör det här vara en småsak som snabbt blåser över. Det viktigaste är att du inte fattar snabba beslut därför att du känner dig osäker. Undvik det.


Tittar man på lite större händelser så kliver Jupiter in i Stenbocken i början av december, och det är bra för dig. Det är bra för din karriär men också för ditt kärleksliv och dina fritidsintressen. Under 2020 kommer turen ofta att ge dig en knuff i rätt riktning. Januari och första halvan av februari blir lite extra bra. Om det finns något särskilt som du har funderat på att satsa på så är det rätt läge då.

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page