top of page
  • Skribentens bildTor

Hur ser min framtid ut?

Jag undrar vad som kommer att ske i min framtid? Blir jag kvar på samma arbetsplats? Blir jag mamma? Kommer jag att vinna några pengar? Berätta gärna lite allmänt. Har jag någon skyddsängel? I så fall vem är det?

"Nyfiken"Svar: Du gillar utmaningar och omväxling i ditt arbete. Nästa större förändring bör vara hösten 2024 ungefär, då tror jag att du söker dig till ett nytt jobb, i varje fall om du inte kan få helt nya uppgifter på det jobb du har. Mamma eller havande bör du bli året därpå, det ser ut att anlända ett barn antingen hösten 2025 eller sommaren 2026. Pengavinster är svåra att förutsäga, men jag skulle säga att du har mer tur med dig än de flesta i varje fall eftersom du har Jupiter i horoskopets andra hus. Mina tarotkort säger dock att någon vinst inte är aktuell den närmaste tiden. Dina eventuella skyddsänglar vill inte träda fram (så är det oftast).

Din närmaste framtid ser annars ljus och glädjefylld ut. Efter den glädjerika perioden följer en liten tids isolation, det kan vara en resa eller en sjukdom. Det finns inget som tyder på att det skulle vara allvarligt även om det inte är trivsamt. Korten säger också att du längtar efter förändring och att det största enskilda hotet mot din framtida lycka är just brist på förändring, ett statiskt vardagsliv som inte passar dig alls. Se alltså upp med att fastna i gamla hjulspår.

56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page