top of page
  • Skribentens bildTor

Hur ser min framtid ut?

Vad skulle göra mig lyckligare? Och hur ser framtiden ut? Jobb, kärlek, familj osv?

F


Arbete och upplevelser bortom vardagshorisonten får dig att växa.

Svar: Hej, vi kan börja med att titta på ditt horoskop.

Som Vattuman är du en förnyare och nytänkare som mår bäst i miljöer där du får utlopp för kreativitet och utsätts för nya miljöer och nya människor. Uranus står Vattumannen och när du också har Uranus i ditt soltecken gör det att vi kan lägga till att du dessutom mår bra av att se och uppleva andra platser, tankar och kulturer och interagera och gärna påverka dem.

Samtidigt har du ganska svårt att sätta gränser och det gör att du riskerar att bli utnyttjad och göra mer än du borde utan att få den erkänsla och ersättning du förtjänar. Det gör att ”vanliga” jobb inom skolan eller vården till exempel som borde kunna passa dig kommer att riskera att bränna ut dig.

Med Venus i Stenbocken behöver du långsiktiga och stabila relationer för att må riktigt bra. Att ha en gemensam bas och gemensamma rutiner gör dig lycklig och det gör att kärlek och arbete (där du behöver vara betydligt mer utmanad och rörlig) kan bli lite knivigt att få ihop.


Astrologiskt sätt skulle du maximera din lycka genom att satsa på ett stabilt och varaktigt förhållande med en trygg och säker bas. Ett gemensamt hem där familj och partner trivs och finns nära och som du utgår ifrån när du åker iväg och jobbar och upplever saker.

Beroende på vad du gillar för typ av arbete och din ambitionsnivå finns det många öppna dörrar du kan välja att gå genom när det kommer till möjliga karriärer men de har alla utmaningen, rörligheten och möjligheten att göra skillnad gemensamt.

Bra val är att ett vårdjobb med specialistkompetens och arbete för en bemanningsfirma vilket ger dig större rörlighet och faktiskt lite mer utrymme att säga nej och styra ditt schema på ett sätt som passar dig. Du fungerar också bra som projektledare, företagsutvecklare, ingenjör eller möjligen journalist (förutsatt att du kan arbeta inom resor och/eller täcka breda fält och stora områden). Tipset där är att satsa på att arbeta på en liten tidning där en journalist täcker i princip alla ämnen och stora geografiska ytor. Dock finns det oerhört få jobb i den branschen så väljer du den vägen behöver du en ”plan B”.


Så sammanfattningsvis – din lycka kommer sig av att du har ett tryggt och stabilt kärleksliv men en rörlig och ganska fri arbetssituation.

När det kommer till mängd barn, mer detaljer om kärlekslivet och eventuell tidsplan blir det ganska ”yxigt” om jag fortsätter med astrologin eftersom de mer ”finlirande” detaljerna kräver att jag vet din födelsetid (timme minut) och din födelseort. Så nu går jag över till korten:

Kärleken: Du kommer träffa den du slår dig ihop med via arbete eller studier och ni fastnar för varandra för det ni delar när det kommer till världsåskådning, passion för arbete och vilja att utvecklas. Kärleken växer fram via ömsesidighet snarare än genom en pangförälskelse.

Barn kommer bli ett val där han är mer än villig att ta sitt ansvar och kommer älska familjen men han kommer inte vara den pådrivande. Det finns utrymme för två eller tre barn men det är en senare fråga som kräver aktiva val. Det första kommer oväntat och oplanerat men inte oönskat.

Det finns en stor förälskelse i ditt liv förutom denna person men det kommer senare i livet när du är minst 40 (vilket är en gissning baserat på ordningen på korten och erfarenhet – mina tarotkort har inte ett särskilt bra sinne för tid).

Din livsutmaning är att sätta dina egna intressen högt på din prioriteringslista. Risken finna att ditt liv annars blir en räcka saker du gör för att ”det är nödvändigt” eller för någon annans skull. Du behöver sätta dina önskemål i fokus när du gör livsval – inte andras behov. Det kommer inte göra att du verkar självisk utan få dig att framstå som självständig och stark.

Avslutningsvis et par ord från Craft – min Lenormandlek: Ensamhet är din fiende, bjud in andra i ditt liv så blir du starkare. Kärlek och lycka väntar dig under ett långt liv.

52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page