top of page

Hur ser kärlekslivet ut framöver?


Det har uppstått en situation på mitt jobb, Tror att både han o jag har fattat tycke för varann. Jag är sambo idag, han är singel , Hur ser det ut framåt?

"M"


Svar: Jo, intresse finns det. Om det skulle kunna leda till ett seriöst förhållande är svårare att se, mest för att både runorna och mina änglakort valde att prata om dig och dina möjligheter istället.


Vad jag kan säga om ditt kärleksliv är att det finns trygghet, glädje och vardag med den sambo du har idag. Men även om det låter positivt så kan det samtidigt hindra dig från att utvecklas vidare. Med honom blir livet mysigt och ganska enkelt och antagligen inte så mycket mer.


Med din kollega blir det istället riktigt besvärligt. Det han erbjuder är verkligen inte trygghet men däremot utmaningar, upplevelser och sex.


Runornas råd är att du måste välja själv hur du ska göra. Allt förändras, man ska inte vara rädd för förändring, men för ett bra resultat är det enormt viktigt att veta när man ska agera. Rätt tidpunkt ger stor framgång, fel tidpunkt ger rejält med elände.


Änglakorten la till att ditt kärleksliv inte är särskilt viktigt just nu och att ditt val i den frågan inte spelar så stor roll i det långa loppet, inte den här gången. Betydligt viktigare är det att du förlåter dig själv (och det här handlar om en skuld eller ett komplex som du har burit på länge, det har lite eller inget med den nuvarande situationen att göra) och inser hur fantastisk och begåvad du är. Det är den enda verkligt viktiga relationen i ditt liv just nu, den till dig. När du har förlåtit dig själv och börjat älska dig själv, så kommer dina andliga sidor att ta fart och hela ditt liv kommer att svänga i en mer positiv riktning, med mer hjälp från högre makten, med bättre hälsa och mer lycka.

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page