top of page
  • Skribentens bildTor

Hur ser kärleksframtiden ut för mig och min väninna?

Fråga Tor och Hanna: Först en fråga från min väninna. Hon är Fisk, i våras träffade hon en olycklig och dessvärre gift man, även han Fisk. De inledde ett förhållande men bröt för någon månad sedan. Hon undrar om de kommer träffas igen, eller lurar kärleken på henne någon annanstans? Jag är Våg och jag har mött en strulig, motsägelsefull kille, vi är nog väldigt olika i mycket, och det har varit minst sagt struligt, jag borde ha dragit mig ur för längesedan men jag blev förälskad och jag trodde, nej tror, att mina känslor är besvarade. Det får låta hur dumt som helst, men det känns så självklart att jag inte ska ge upp, att detta ordnar sig. Jag kan inte finna någon logisk förklaring till varför det känns så. Som Våg kan det vara skrämmande att vara övertygad, jag inbillar mig att jag just inbillar mig. Gör jag? Det är min till synes enkla fråga, även om den under ytan handlar lika mycket om kärlek som intuition. Att våga lita på sin känsla i detta fallet handlar kanske lika mycket om att våga älska någon trots olikheterna eller är det komplement? Det kanske handlar om honom, jag misstänker att han är en praktisk människa, som tar praktiska beslut även i kärlekslivet? Jag kanske romantiserar, han kan lika väl vara en tvättäkta skitstövel. Det kanske handlar om mig och att min strategi "förödande ärlighet" inte var så lyckad. Hoppas inte att detta mejl blev för förvirrat och jag hoppas att ni kan hjälpa mig och min väninna. "BmB"Svar: Vad gäller din väninna så finns chansen att hon träffar på honom igen. Eller snarare att han söker upp henne. Han känner väldigt starkt för henne inte minst sexuellt. Problemet är det att chansen att han vill ha mer än en kort förbindelse är väldigt liten. Han ser inte på din väninna som en framtida partner utan har mer kortsiktiga intressen. Det finns dock kärlek i hennes liv inom en mycket snar framtid. Det verkar vara någon som vare sig är gammal eller förmögen. Det kan vara någon med ett stort socialt intresse, någon som har en ödmjuk och givmild natur.

För din egen del så ligger sanningen någonstans mitt emellan skitstövel och drömprins. Han är en praktisk människa men när det kommer till känslomässiga beslut så är det lätt att han följer minsta motståndets lag. Det gör att han kan säga en sak när ni träffas och en helt annan över telefon tio minuter senare. Under alla omständigheter är det en stor förändring på gång som i högsta grad rör ditt kärleksliv. En man som är äldre än du kommer att röra vid ditt hjärta och leda dig in på helt nya vägar

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page