top of page
  • Skribentens bildTor

Hur ser framtiden ut?

Kan ni spå mig jag är Stenbock. Är mitt förhållande bra?

H


Lutar ni er på varandra likvärdigt kommer kärleken växa

Svar: Just nu är du inne i en period då du hoppas på förändring och utveckling och det känns tungt att den inte verkar vara på väg. Det gör att du kan känna dig lite riktningslös under det närmaste halvåret och att du kan lockas att hoppa på någon annans val och rätta ditt liv efter denne. Det är inte en långsiktigt hållbar väg för dig för du är på väg in i en period då du kan få fart på dina egna drömmar med start under 2021s första kvartal. Det gör att det just nu är bättre för dig att ”tugga på” i den utbildning eller det jobb du har. Det allra bästa är utbildning eftersom det ger bredare möjligheter till aktiva val framöver då du kommer få konkreta erbjudanden om arbete och möjlighet att byta till en ny mycket intressantare livsväg efter nyår.

Förhållandet du är i behöver att du känner en ömsesidighet och att ni delar inte bara uppgifter utan också förtroende och stöttar varandra likvärdigt.

Får du det av din partner så kommer ert förhållande att utvecklas men om du upplever att det är din partners val, behov och tankar som alltid hamnar i första rummet kommer du aldrig bli riktigt nöjd, särskilt inte på sikt.

För för stunden upplever du dig behövd och kanske också sedd men om inte behovet är ömsesidigt och du behöver din partner lika mycket som din partner signalerar att hen behöver dig kommer känslorna erodera fort och så fort du får nya prioriteringar (när det svänger och du får erkänsla och inspiration efter nyår) så kommer din partner snarare dra ner dig och få dig att känna dig osäker snarare än pusha dig att våga ta nya steg i livet.

Så ja ditt förhållande är eller kan bli bra men bara om ni kan luta er lika mycket på varandra.

47 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page