top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Hur ser den närmaste framtiden ut?


Vad utmärker min närmsta framtid?

"Jenny"


Svar: Tarotkorten började med att lägga "Magikern" som temakort. Det kortet beskriver någon som har alla verktyg som behövs för att själv kunna styra sin framtid. Men ibland kan det också vara så att det är svårt att välja riktning trots (eller kanske till och med på grund av) att alla dörrar står öppna.

Praktiska och konkreta förändringar verkar vara den bästa vägen framåt. Ju mer du får bostad, ekonomi och vardag att fungera, desto ljusare ser framtiden ut. Just nu är det alltså klokt att satsa på det som är jordnära snarare än på egen utveckling, andlighet eller kärlek. Först behöver du en stabil grund som du trivs med. Resten kan komma sen.

Korten varnar också för att ägna för mycket tid åt det förflutna. Det bromsar dig bara och kan få dig att tro mindre på dig själv helt i onödan.

Det finns också ett annat alternativ som varken är bättre eller sämre. Det alternativet är en förälskelse. antingen en helt ny eller en som blossar upp där glöden falnat något. Men detta alternativ kan du inte välja själv utan ditt val består i att tacka ja eller nej när (om) det dyker upp. Tackar du ja väntar romantik men du missar en del andra möjligheter - tarotleken menar att dessa två olika vägar är ungefär lika bra för dig.

65 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page