top of page
  • Skribentens bildTor

Hur många blir vi?

Hej, har en del funderingar kring mitt liv framöver. Jag bor i nuläget med mina barn, men till årsskiften ska vi flytta till en annan lägenhet. Min fråga är om de båda kommer att bo med mig eller blir jag själv?

”Husvill”Svar: Det kommer variera hur många ni blir i lägenheten – som mest 3 men oftast två. Vilka två ni blir kommer dock att variera så inred så att båda kan trivas men inte nödvändigtvis samtidigt.

Den yngre kommer vara kvar minst till i höst.

Den äldre har faktiskt goda chanser att bli den som försvinner först eftersom arbete och kärlek är det som avgör möjligheterna till boende mer än åtaganden och skulder.

Du kommer bli ensam kvar så småningom men det är år till den sista av dem lämnar för gott (minst 3 snarare 5) men då har det också funnits perioder där emellan då du varit själv i lägenheten (som längst ett drygt halvår). De växer upp men behöver dig som bas i livet ett tag till.

56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page