top of page

Hur många barn får jag?


Hur många barn kommer jag att få? Jag har alltid drömt om en stor familj. Och ligger det långt fram i tiden eller ganska snart?

"93"


Svar: Förr var det här är av de frågor som oftast ställdes och det finns massor av gamla folkliga spådoms-metoder för att lista ut svaret. Men det här är också något som påverkas extremt mycket av våra val. Du får alltså ta mitt svar med en nypa salt, det är inte hugget i sten utan kan förändras åt alla håll. Både antal och tid. Utan dina födelsedata kan jag inte heller se om ditt horoskop säger samma sak som korten.


Med detta sagt: 1-2 barn och det första föds 2023-24.

Det kan mycket väl finnas betydligt fler barn i din framtid, både sådana du själv föder och barn som kommer in i ditt liv på andra vis, men det här är hur ödestråden ser ut just nu.

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page