top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Hur låser jag upp min gåva?


Hur låser jag upp och får tillgång den här gåvan som jag vet att jag har?

"Mw"


Svar: Innan jag ens hade rört tarotkorten fick jag ett enormt starkt intryck av att det är runor som är din nyckel. Själv tycker jag mycket om set med runor ristade i (eller målade på) kristaller, mitt eget set är av karneol och mycket kraftfullt, men det brukar också gå att få tag i runor på träbrickor om man föredrar det. Man kan förstås också tillverka dem själv.


Min tarotlek säger att det inte handlar om att hitta rätt verktyg i första hand, utan det handlar om att gå åt rätt håll. Du ska satsa på sådant som ger dig fysisk styrka och energi. Om du känner dig laddad efter meditation, till exempel, då har meditationen fört dig ett steg närmare dina inre krafter. Fel håll är sådant som försvagar dig och tröttar ut dig. Det ser ut som om taroten varnar för kontakter med den andra sidan. Det behöver inte betyda att det inte kan gå bra längre fram, men där du står nu så riskerar det att försvaga dig och i värsta fall utsätta dig för fara. Håll dig på det här planet tills du har nått nästa nivå och undvik kontakter med de döda tillsvidare.


Det är relativt vanligt i magins värld att utövare väljer att medvetet försvaga sin fysiska närvaro genom att till exempel fasta eller vaka, men just dessa metoder passar alltså inte dig alls. Din gåva växer istället som mest när du är utvilad och i form.
40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page