top of page

Hur har han tänkt?


Sedan 30 år tillbaka har jag en olycklig kärlek. Vi har setts genom åren och vid några sådana tillfällen har vi i bland dragits till varandra fysiskt men oftast bara med blickar. Vid de tillfällen vi har pratat så har vi pratat i termerna "om det hade blivit vi" - Då hade vi fått fina barn o.s.v. Vi har båda haft relationer under dessa år. Jag har varit beredd att satsa på honom, men inte han på mig. Hur har han tänkt genom åren?

"Stina"


Svar: Tarotkorten tillåter inte att jag besvarar frågor om andras liv, så jag kan inte fråga dem om hans resonemang eller hans val. Vad jag däremot kan fråga dem är vad som hindrade er relation från att hända.


Det ser, trots attraktionen mellan er, inte ut som om det någonsin var nära. Det är helt klart hans val, inte ditt. Han vill inte släppa in dig i sitt liv eftersom han tycker om drömmen, romansen, fantasin som ni delar, och han vill inte ha mer än så. Kanske tror han inte att det skulle fungera. Det tråkiga är att det här är inget stort övervägande från hans sida, han har aldrig varit beredd att gå längre eller ens varit särskilt frestad. För dig däremot är det en förlust och något som du kommer att återkomma till - vad som kunde ha hänt men aldrig hände. Skillnaden mellan er är att du fungerar bäst som del av en relation (inte bara när det handlar om romantik), samarbete, gemenskap och samhörighet är viktiga saker för dig. Han däremot är solitär (eller har valt att se sig så) och därför håller han människor ifrån sig som han tror skulle kunna komma under hans skal. Det är synd, för jag tror att ni hade kunnat bygga något vackert tillsammans om han hade varit det minsta seriös.

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page