top of page

Hur går det med sambon och projektet?


Jag har två saker jag vill veta. Kommer min sambo att börja ägna mer tid åt mig som hon har lovat och kommer mitt projekt att bli ekonomiskt lönsamt, och efter hur lång tid ungefär i så fall.

"B"


Svar: Jag kan bara spå den som frågar, så jag kan inte säga vad din sambo väljer att göra eller inte göra. Men ditt liv ser ganska harmoniskt och trevligt ut framöver, särskilt familjelivet, så jag gissar att utvecklingen kommer att vara en som du tycker om. Korten säger att det kan finnas en del tekniska eller praktiska problem som måste lösas (kanske tidsscheman som inte matchar) men att du är bra på att fixa sådant. Så det borde inte vara något större problem.


Ditt projekt ser lovande ut och leder enligt taroten till materiell trygghet. Men det finns en del svårigheter du måste tackla först, så det kan ta lite tid. Exakt hur lång kan jag inte se men knappast mer än fem år och antagligen mycket kortare. Det enda hindret som kan vara lite besvärligt är att du själv inte riktigt vet hur du vill att din framtid ska se ut. Jag misstänker att du brinner för det här projektet mer för att du vill ha den positiva förändring som du (korrekt) tror att det för med sig och mindre för projektet i sig självt. Kort sagt det här är inte meningen med ditt liv och om din motivation ska hålla i sig behöver du hitta den också, parallellt med ditt projekt.

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page