top of page

Hur går det med familjen och ekonomin?


Jag undrar hur framtiden med min man ser ut och hur det kommer bli i framtiden, alltså ekonomiskt och familjen.

"S"


Svar: Det första kort som kom upp om ditt äktenskap var Två Bägare; det är romantikens eget kort så jag får förmoda att det finns en varm förälskelse mellan er och att den kommer att vara länge. Taroten säger att det kommer att komma en stor förändring längre fram men det behöver inte vara något dåligt. Relationer utvecklas. I ert fall tror jag också att det beror på att du kommer att komma in i en fas av utveckling och ökad styrka, och då måste ert gemensamma liv anpassas till ditt nya jag.


På ekonomisidan ser det ut som om det finns ett par rejäla bakslag i bagaget, men framåt ser det däremot ljust ut. Jag tror att du kan se fram emot en solid ekonomi. Lite beror det på de val som ni gör men potentialen finns där och det finns inga tecken på svårigheter.


27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page