top of page
  • Skribentens bildTor

Hur får jag glöden tillbaka?

Hej Tor och Hanna! Vad ska jag göra av mitt liv? Känns hopplöst? Tappar livsglöden. God fortsättning ❤️🌟

Elvira


En ny livsriktning krävs för att tända glöden igen

Svar: God fortsättning för dig också.

För ett riktigt bra råd skulle jag behöva din födelsetid (timme minut och ort) men det finns en hel del att säga ändå som det är.

För det första – du gick in i en ny livsfas för ett par år sedan och den nästa kräver att du utvecklar och förändrar ditt liv. Om du inte gjort det sedan dess kommer känslan av att sitta fast bli större och större tills du genomför en förändring. I ditt fall handlar det om att hitta en livsplan eller snarare livsdröm att sträva efter. Det behöver inte vara något som går att genomföra direkt eller ens genomföra alls men något att sträva efter, sikta på och ha som utgångspunkt för de val du gör.

Det skulle vara enkelt att säga något svepande om att hjälpa andra eller låta fantasin vägleda dig men i ditt fall är det riktigare att säga att passion är viktigt, en partner som gör att ditt kärleksliv gnistrar, stora drömmar som målar upp andra verkligheter eller ett arbete som utvecklar och strävar bortom det rimliga vore bästa och snabbaste sättet att få dig tillbaka på banan.

Bra branscher för dig skulle vara reklam, forskning (eller försäljning av sånt som skapar bättre liv och förutsättningar typ medicin, grön teknik mm) eller alla typer av jobb som har med lust, njutning och passion att göra.

Men i centrum för allt ligger glöden – vare sig det handlar om partner, fritid, drömmar eller jobb så istället för att undra hur du ska göra för att få tillbaka gnistan i ditt vardagsliv – tänk om, riv upp och skapa ett vardagsliv som gnistrar från början.

Det låter svårare än det är men första steget är enkelt – gör dig av med det som tynger dig mest, det är ett stort steg men ett som är nödvändigt.

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page