top of page

Hur blir nästa vecka?


Ser ni nått om hur kommande vecka kommer att te sig för mig?

"Sol"


Svar: Enligt runorna blir veckan (räknat från imorgon torsdag till och med nästa onsdag) ganska seg. Det fattas saker, både energi och praktiska resurser, och det förhindrar att det händer särskilt mycket.


Torsdag och lördag har du stor förmåga att själv påverka. Torsdagen passar bäst för affärer och inköp, lördagen passar för möten, en fest eller något annat socialt.

Tisdagen sticker också av för den blir väldigt rolig och dessutom har du massor av kraft, mod och energi under tisdagen.


Övriga dagar utgör tyvärr utmaningar. Det kan förstås vara bra det också, det är oftast utmaningarna vi lär oss av, men roligt är det sällan.

Fredagen handlar om att slutföra ett projekt som du redan tröttnat på.

Söndagen handlar om andlighet och tvivel.

Måndagen innehåller sådant som du blir arg av och tricket är att inte tappa humöret (det blir svårt).

Och onsdagen blir helt enkelt motig, mest för att andra inte gör som du säger. Ditt ledarskap blir ifrågasatt.


Horoskopet säger något likartat. Att det egentligen är en hyfsat bra vecka men du är i behov av en extra kick, av något som ger dig större trygghet och högre självtillit. Och just den biten fungerar inte bra alls, mest för att det inte går så bra med kommunikationen mellan dig och dina närmaste, varje sig familj eller vänner. På ytan går det jättebra men ditt innersta kommer helt enkelt inte fram i ljuset och därför relaterar ingen till det. Anstränger du dig för att vara mera öppen så blir resultatet antagligen bara konflikter - det här är dock temporärt och typiskt för just denna vecka.

Det börjar troligen vända redan tisdag-onsdag.

Det som händer här, om du undrar, är att din Måne i Lejonet vantrivs med den enormt starka Skorpionenergi som finns överallt just nu.


Måndagen erbjuder också en del ytliga nöjen som kan pigga upp. Exakt samma nöjen kan skapa konfliktzoner men det är möjligt att det är värt det ändå, det kan du bara avgöra själv.


Ledsen för den ganska tråkiga förutsägelsen. Mitt bästa råd är: Försök inte göra något stort av den här veckan utan låt den bara passera. Skäm bort dig själv med saker som gör dig glad och strunta i att försöka nå några nya mål.
20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page