top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Hur blir mitt 2020

Fråga: Vad bär den närmsta framtiden med sej i mitt liv.

Gullan


Vill du satsa på kärleken bör du göra det så fort som möjligt eller låta livet leda vägen och se den växa 2021

Svar Som Vattuman kretsar ditt 2020 mycket kring relationer både privat och i arbetslivet. Det är ett år av fördjupning och förändring snarare än ett år för nya starter så att bygga vidare på sådant du redan har eller påbörjat är det som fungerar bäst. Detta gäller fram till hösten för förändringar är på väg och med början i oktober kommer du att få möjligheter att anta nya utmaningar som främst rör ditt arbete och därigenom också din framtid i stort. Genomslaget för dessa stora förändringar kommer troligen inte förrän 2021 men de inleds hösten och vintern 2020:

2020 blir ett ett år av utveckling

Kärlek: Januari och februari med tonvikt på februari är årets starkaste kärleksmånad(er). Kärleken går åt sitt eget håll under året och det gör att det inte hänger ihop så mycket med resten av ditt liv. Man kan säga att när den inträffar påverkar den resten genom den tid och det utrymme den tar men inte så att du hittar kärleken på jobbet eller att jobbet har med kärleken att göra.

Andra bra kärlekstider för dig är mitten av maj och den sista veckan i juli.

Arbete: Ett bra år för att nätverka och bredda ditt umgänge. Utbildning ger också rätt goda resultat (om det är sådant du verkligen är intresserad av – annars är det helt bortkastat) så att gå kurser eller vidareutbildningar är väldigt lönsamt. Samarbete är också väldigt givande men kom ihåg – i år kommer andra att skina när ni gör saker tillsammans. Det kan vara lite frustrerande men på sikt kommer det betala sig ordentligt.

Övrigt: Som sagt i inledningen är det först under hösten och framförallt vintern (kulmen nås runt 20 december 2020) som de viktigaste sakerna händer. Det börjar som en möjlighet i arbetslivet men det får dig att se över hela din livssituation och det är början på en förändring som kommer påverka hur du väljer att leva och bo under många år. Det kommer också i högsta grad påverka hur du ser på kärleken.

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page