top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Hur blir mitt år?


Hur kommer mitt kommande år se ut?

"Cl300888"


Svar: En gång vart tolfte år befinner sig Jupiter i opposition (det vill säga mittemot) till födelsehoroskopets Sol. Nu i början av sommaren har Jupiter varit och nosat på den positionen i ditt fall, men den riktiga transiten sker först i januari-februari 2022. Just den här aspekten får ofta effekten att man hamnar i situationer där man måste välja om man ska fördjupa sig och satsa mer på de sidor man redan håller på att utveckla (inte minst gäller detta i yrkeslivet) eller om man ska låta bli. Om det man gör inte är tillräckligt utmanande, eller om det inte leder dit man vill, då kan den här transiten leda till att man byter riktning istället för att fortsätta framåt. Du kanske befinner dig i de här funderingarna redan, eller så dyker de upp i början av nästa år.

Typisk för den här transiten är att det är ett bra tillfälle för vidareutbildning och nya kunskaper, men försöker man sadla om helt så kommer de alternativ man får att vara sådana som inte riktigt passar. Med Jupiter i opposition finns det inga enkla svar. En sak att lägga på minnet: Man kan bara fatta beslut efter den information man har. Visar det sig senare att det fanns oanade baksidor så är det inget att gräma sig över.


Så långt astrologin. Jag frågade tarotkorten också, och de kom upp med följande:


Det är ett mycket viktigt år du har framför dig. Det är du själv som styr vart det ska. På vägen kommer du att få många råd, vissa av dem mycket bra, andra inte. De dåliga råden beror inte på okunskap utan på att rådgivaren har en egen agenda istället för att tänka på ditt bästa. Det är hur som helst du som har makten i slutänden. Det är inte alltid det är så men just nu är dina personliga val avgörande. Det ser också ut som om det kommer att hända en hel del i ditt liv mellan nu och nästa sommar.


Juli-september: Omvälvning, förändring, konflikt. Hela processen är till din fördel, även om det ändå kan vara jobbigt med en så stor omställning. Det är också du som avgör hur mycket av det gamla som ska bevaras, och det ser ut som om du väljer bort det som skulle vara allra bäst för dig eftersom du tänker mycket på hur andra mår.


Oktober-december: Nya möjligheter på flera plan men framför allt runt jobb och kärlek. Det finns en risk att det blir nystart efter nystart, till exempel att du hittar ett nytt jobb som du ser fram emot men sedan omedelbart efteråt hittar ett som är bättre. Det sista kvartalet brukar normalt vara ganska stillsamt men inte 2021.


Januari-mars: Ny omvälvning, eller möjligen en fortsättning på det som hände under sensommaren. Det blir nödvändigt med en stor förändring. Det finns flera alternativ att välja mellan men alla leder framåt mot en rejäl livsförändring. I grund och botten en positiv utveckling men det är inte säkert att den känns särskilt frivillig.


April-juni: Utökning. Mer pengar in, mer pengar över, och stor chans att familjen växer (det kan innebära barn, ny partner, nytt husdjur - till exempel). Viss risk för chanstagningar som är roliga men har baksidor eller inte fungerar alls. Fel kvartal för nya projekt, för att starta ett nytt företag och liknande.

69 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page