top of page
  • Skribentens bildTor

Hur blir min framtid?

Hej! Jag är mycket intresserad av det andliga och nyfiken på vad som kommer att hända mig. Behöver just nu mycket positiv feedback p.g.a stor oro för hur det ska gå för mina vuxna barn i livet. Vill veta så mycket som möjligt som ni kan se om mig och min framtid. Tack på förhand.

C-ASvar: Hej, jag har inte dina födelseuppgifter vilket innebär att ”så mycket som möjligt” blir lite mer begränsat än vad jag egentligen skulle vilja att det var men låt oss börja nu med korten så kan jag säga mer efterhand när du frågar igen och jag kan ställa ditt horoskop.

När det kommer till dina barn kan jag inte spå dem med korten utan deras medgivande (regler, regler men det är den moraliska kod vi jobbar efter) däremot kan jag titta på deras framtid via deras horoskop (och ställa frågor om dem indirekt via dina kort när deras livsöden berör ditt)

Till läggen:

Mina Lenormandkort (Craft) säger: Du är trofast och väl förankrad i dig själv och det gör att du känner saker djupt men också att du tar motgångar personligt även när de inte är det. Det gör att du ibland söker svar på frågor inom dig när du borde vända dig utåt och leta efter fel och lösningar i andra och i praktiska ting.

Din närmaste framtid är stabil och någon som betytt mycket för dig kommer återkoppla till dig och visa sig vara ett stort stöd. (Troligen en jämnårig eller något äldre person).

Under hösten kommer du lägga till nya kunskaper till det du redan vet och växa som människa. (Växande innebär nästan alltid utmaningar så här handlar det troligen om att någon kommer be om din hjälp och du växer när du ger den – Mycket sannolikt at det är ett av dina barn)

Nu över till min Tarot Morigana: Du har en förmåga att vända ditt liv i varje ögonblick. Ofta låter du kontrollen ligga i andras händer men när du tar den kan du styra ditt öde fritt (brukar innebära att du sätter andra före dig själv och låser fast vad du vill/kan göra vid vad som är bäst för dem men du kan bryta den cirkeln och helt enkelt ta kommandot när du behöver)

Du har ett vägval bakom dig där du valde att göra det som var praktiskt bäst och det gör att du inte kunnat få ro/möjlighet att utveckla dina förmågor och kunskaper men det kommer en möjlighet till ändring inom ganska kort tid då en av dina vänner ställs inför ett livsproblem och ni som finns runt henne tillsammans gör en insats som också ger dig möjlighet att utveckla dig själv..

Du har mycket kärlek i dig och den känner dina barn. De litar på dig men vill inte oroa dig så mycket av din oro kommer sig från det de inte säger snarare än vad de gör i livet.

Detta är en bra sak eftersom det vanligen innebär att de mår och fungerar bättre än du upplever)

Framöver väntar en hektisk tid då du har mycket att göra men inga hinder och motgångar som är övermäktiga.

Sätt din egen lycka och utveckling främst under de kommande månaderna. Du har utrymme för det och behöver det

Den sista biten bör betyda att inga större problem du inte redan vet om kommer att drabba dina närmaste – det finns tid för självutveckling och egna intressen – mycket bra tecken alltså.

Avslutningsvis denna gång – du har en andlig stödjare som håller ett öga på dig. En vis äldre man som tyckte om böcker och hade ett gott minne. Han finns där men verkar ha bilden att du växer om du klarar saker på egen hand. Min misstanke är att han snarare inspirerar (via drömmar och ”slumpartade” tecken (som vad som spelas på radion när du slår på den mm) än ingriper direkt och ger dig ”tur” med saker.

Om jag var du skulle jag tolka lägget så att din oro i sig är onödig eftersom din starka sida inte är att förhindra saker från att hända utan att hjälpa till när de hänt.

Det gör att din oro faktiskt minskar chansen att du kan hjälpa till när det verkligen behövs (sällan) då du redan spenderat mycket energi på att måla upp hot och problem som INTE hände.

DU är en tiger när det gäller men en tiger som styrker runt och väntar på problem tröttar ut sig själv och skrämmer omgivningen från att gå nära.

Släpp oron lite och vila i tryggheten att du finns där att hjälpa dem med visdom och kraft om något skulle hända.

Det blir en höst som mer handlar om dig än om andra så se till att ha själsligt lugn och utrymme för din egen resa.

45 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page