top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Hur blir julen efter skilsmässan?

Hur blir julen för oss nu när min syster har lämnat sin man efter många års äktenskap? Hennes äldsta son vill fira med mej och min familj istället. Hur mår min syster egentligen? Flyttar hon hem till sin familj eller stannar hon där hon är?

"orolig lillasyster"


Bild av Maria Lakso
Traditioner förenar och stärker, använd dem för att bygga nya band.

Svar: Jag kan inte säga hur hon mår, för jag spår aldrig någon som inte själv har bett om det. Ur hennes födelsedata kan jag utläsa att detta är ett omtumlande år för henne och hennes liv stabiliserar sig troligen inte förrän till sensommaren -20 så hon kommer behöva stöd och hjälp fram till dess. Oftast räcker det med att hon vet att du finns där och lyssnar när hon behöver dig. Det här är hennes resa i första hand så låt hennes behöv styra. Mer detaljerad kan jag inte vara utan födelsetiden och -platsen. Om din jul kan jag säga att den blir ganska utmattande med en del konfrontationer. Kortens råd är att du kommer ihåg att efter nedrivande perioder kommer alltid något nytt och det är inte sällan bättre. Ta alltså inte alla förändringar som något bestående dåligt

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page