top of page
  • Skribentens bildTor

Hur blir hösten och 2021?

Är det möjligt att kika lite "runt hörnan" och se, vad som väntar mig i stora drag under resten av 2020 och under första halvåret av 2021. Särskilt nyfiken avseende en man i min närhet förstås.

Ulla


Framtiden är inte skriven i sten ännu, men vi kan tjuvtitta på den redan

Svar: Inga problem vi tjuvkikar lite: Augusti kan bli lite jobbig för en del personer i vänkretsen ,inga familjemedlemmar ser det ut som men vänner, blir krassliga och kommer behöva stöd. Det finns uppbrott i korten här.

Det släpper dock redan under månadens sista vecka och därefter kommer det betydligt gladare tider. September handlar mer om att utveckla dig själv och ska du börja med något nytt, gärna aktivt som idrott eller föreningsliv, är det nu du verkligen får en bra skjuts.

Kärleken blir som hetast under oktober och kanske framför allt november. Om du har en särskild person i tankarna som du inte kommit dit du vill med under september (aktiviteter är ju roligare om man är flera) är det nu det släpper och känslorna växer. Egna initiativ lönar sig bäst från 20/10 så om dater och flirt inte fungerar kan det vara läge att gå rakare på sak och bara säga vad du känner under november.

2021 blir ett hjärtats år där saker känns mer än vanligt och där mycket av det du gör styrs av vad du känner och vill mer än av vad som är ”nödvändigt”. Det tyder på att det blir ett ovanligt omväxlande år. Mina två huvudtankar på dessa: Om du vill se över ekonomin och ändra något eller ska göra större praktiska förändringar som att byta bostad eller liknande är det bättre att göra det 2020 när hjärnan styr än 2021 då hjärtat visar vägen. Det säger också att det ser mycket ljust ut på kärleksfronten eftersom hjärtat knappast regerar i ett tomrum.

Ha en härlig höst

73 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page