top of page
  • Skribentens bildTor

Hur blir det med vårt boende?


Jag oroar och stressar mig mycket för min och min familjs boendesituation. Kan ni se hur den kommer vara/bli det närmsta året? Får vi vårt hus sålt och var kommer vi ta vägen?

"L G"


Svar: Korten hälsar att era andra bekymmer kommer att lösa sig på ett bättre sätt än du tror. Det finns också goda chanser att sälja huset, men korten säger att det skulle löna sig att ta mer iögonenfallande bilder, bilder med klara, glada färger, gärna både inomhus och utomhus.

Du behöver också göra något åt din växande oro innan den allvarligt skadar din hälsa. Många av sakerna som stressar dig är helt och hållet utanför din kontroll. Enda sättet att hantera situationen på är därför att göra något åt själva stressen (orsaken till den kan du inte få bort just nu). Det finns många bra tips på nätet, sätt att meditera på till exempel, men jag tycker att du ska överväga att prata med en kurator eller terapeut. Det skadar aldrig att anlita ett proffs när man mår dåligt. Nu tror jag i och för sig att din situation kommer att förbättras ganska snart men jag tycker ändå inte att du ska vänta tills den gör det.

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page