top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Hur blir 2020 och får jag ett bra liv?

Fråga Tor och Hanna: Hej! Hur ser mitt kommande år ut, karriärmässigt och kärleksmässigt? Kommer jag få ett bra liv?

”Vilma”

Svar: Året som kommer är ett avstampsår för dig. Det börjar med att du får nyheter som ger dig inspiration och får dig att göra ett viktigt val runt den 10:e januari. Sedan följer ett år där allt som rör jobb och långsiktiga val och investeringar kommer att gå väldigt bra. Att börja utbildningar eller starta en karriär eller flytta ligger helt rätt i tiden och du kommer märkas och lära dig väldigt mycket. Om du vill ändra på träningsrutiner eller förändra något i din livsstil är den första veckan i mars väldigt bra att starta eller byta träningsrutiner och satsningar.

2020 är däremot inte ett särskilt bra kärleksår för dig så ha inte för höga förhoppningar på att flirtar, romanser eller förhållanden utvecklas särskilt bra. Undantaget är relationer som grundas på mer än känslor. Att inleda eller utveckla ett förhållande med någon du arbetar tillsammans med eller delar något annat som är viktigt för dig har ganska goda chanser att bli något fint i år.

Att få ett bra liv är en väldigt stor fråga som egentligen kan betyda väldigt många olika saker. Mina kort (Morigana) säger:


Morigana står för svaret om du får ett bra liv

Det finns mycket mörker bakom dig och inom dig och det styr dina förväntningar och förhoppningar. Du ser ibland saker mörkare än de egentligen är och det gör att du inte alltid följer de vägar som kan leda dig dit du vill. Att du väljer det säkra framför det osäkra till och med när du vet att det säkra inte är bra för dig. Det är som om du hellre väljer vägar som leder till små väntad motgångar än att du chansar på något som kan ge dig stora framgångar eftersom de för med sig oväntade risker du inte känner till och som därmed kommer kunna göra riktigt ont OM de händer.

Det gör visserligen att du inte riskerar så mycket men det hindrar dig också från att nå dit du kanske egentligen vill och drömmer om.

Vägen att ändra dem man är är lång och det vore bara dumt att ändra allt på en gång men det finns ett litet första steg du kan ta som kommer betyda mycket för dig.

När något oväntat händer – våga tro att det kommer leda till något gott.

Om du tror på att makterna faktiskt tänker på dig och vill dig väl kommer du våga göra fler ”osäkra” val och det är i något av dem du hittar din bästa framtid och din största lycka

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page