top of page
  • Skribentens bildTor

Hur blir 2020 för mig?

Hej! Önskar få veta om vad som kommer att hända framöver, te. x med kärleken?

Agneta:


Att hjälpa andra är givande men också utmattande - ta inte på dig för mycket

Svar: Låt oss ta det kommande året och se vad som händer:

Kärlek: Det finns ett ”förälskelsefönster” mellan den 10 och 25 maj då du har lätt att falla för frestelser och förälskelser. Se det som något som är kul får stunden för det är med stor sannolikhet övergående och om du investerar för mycket i det kommer det kunna förgifta ditt hjärta inför sommaren och framför allt hösten. Septembers inledning och framförallt Oktobers andra hälft är där känslorna både växer och bekräftas. Här är det läge att ge sig hän och våga ta nya steg. Det kan behövas för 2021 börjar med ganska isande vindar och det kommer kännas väldigt mycket trevligare om du har någon att hålla extra kär och nära då.


Arbete: Det här är ett år som kommer påverka ditt arbete och ditt arbetsliv mindre än de flestas. Det betyder naturligtvis inte att allt är rosor men du kommer inte behöva känna oro över att samhällsförändringarna påverkar det du gör särskilt mycket i det lilla. Däremot är det ett rätt tråkigt år med få chanser att växa och utvecklas i arbetet.


Fritid: Det här är inte ett år att ta upp nya hobbies under men ett bra år att räcka ut en hand åt andra. Välgörenhet och frivilliginsatser i alla former kommer att ge en hel del, särskilt erkänsla från andra, men det är något som kommer tynga dig och ta rätt mycket energi. OM du väljer att gå den vägen – ta inte på dig för mycket och känn efter om det blir för tungt. Det är bättre att må bra i det man gör än att göra tills man inte mår bra.


Hälsa: Du har ett relativt bra hälsoår rent fysiskt men mentalt kommer det bli tuffare eftersom oro för andra och andras hälsa kommer att väga ganska tungt på dig. För din egen del är det som sagt lugnare men få inte för dig att massor med motion kommer få dig att må bättre. Det du gör nu är inte dåligt och ska du lägga till något ska det vara för att det ögonblickligen ger dig glädje. Att sporta ”för hälsans skull” leder bara till irritation, trötthet och skador.


Så i stort kommer 2020 och början av 2021 vara ganska bra år för dig. Särskilt sensommaren och hösten.

85 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page