top of page
  • Skribentens bildTor

Hur blir 2020-2021?

Tacksam om ni kunde se vad som kommer att hända mig under 2020-202l vad gäller relationsförhållande, boende och ev.resor. Tacksam för svar

Undrande 2020


Mycket av det korten säger är möjligt att förändra men det kräver att du aktivt skapar nya omständigheter.

Svar: Ska se om jag kan svara på allt:

Boende: Beror på två saker där den ena är hur en annan person mår och ställer sig till boende. Du får antingen vänta på att han ändrar sig eller bestämma dig på egen hand och ta kommandot. Det leder till motsättningar men också förändringar. Det finns goda chanser till ett nytt boende, särskilt under 2021 och troligen under sommaren eller hösten. Ska det bli tidigare behöver du fatta beslutet själv och driva igenom det trots konsekvenserna det leder till.

Resor: Inga roliga resor under detta år tyvärr. Om alls bara korta och då i små sällskap. Under 2021 blir det lite större chanser särskilt om du reser med vänner. Det finns en öppning för en utlandsresa under vintern men annars inte förrän till sommaren 2021.

Relationer: En låst relation med en förändringsovillig person står mellan dig och lycka. Tiden är på din sida om du har tålamod för en förändring kommer under detta år men ingen klarhet och inget avslut eller nystart förrän tidigast en bra bit in på 2021. Undantaget är om du aktivt arbetar med relationen. Du kan ändra den men då måste du agera och kräva din vilja. Det blir inte helt enkelt men det ger dig nya, stora möjligheter.

53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page