top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Hur blir året och framtiden med kärlek, lycka och barn?

FRÅGA TOR OCH HANNA:

Hur kommer detta året se ut för mig? Kommer jag finna lycka? Kommer jag ha en man vid min sida och är det någon jag redan träffat? Hur ser mina chanser ut att bli mamma?

eRikA


Lycka är många saker men säkraste vägen dit är att hjälpa till att skapa den själv.

Svar: Många frågor så vi svarar på dem i ordning:

2020 blir ett relativt spännande första halvår glider in i en betydligt lugnare höst och vinter. Nu under februari och mars kommer du att vara mer skärpt än vanligt så om du vill gå en kurs eller lära dig nya saker är det nu det går som allra bäst. 2020 är också ett riktigt fint kärleksår med många möjligheter att hitta den rätte – särskilt under perioden april till juli. Under april och maj är det dejtar och människor du möter via arbetet som är troligast att du träffar rätt med men under juni (som är din allra hetaste kärleksmånad) är det fester och tillställningar som ordnas av eller du går på tillsammans med familj eller vänner där du har lättast att träffa rätt. Den bästa kärleksmatchningen för dig under året som kommer är med Tvillingar och Skyttar men det är som sagt ett bra kärleksår så var öppen för att följa ditt hjärta.

Hösten blir lugnare och en hel del kommer handla om jobb och du bör så smått börja tänka på att ta nya steg i arbetslivet. I år är egentligen inte rätt år för den typen av förändringar men 2021 och framförallt 2022 är riktigt bra år för nya steg och det blir roligare och går bättre om du har tänkt, planerat och fantiserat om vad du vill göra innan dess.

Finna lyckan är ett stort område där det bästa svaret nog är att det i ditt fall handlar lika mycket om att skapa lyckan som att finna den. Som jag redan sagt är 2021 och 2022 stora omställningsår för dig eftersom först Jupiter och sedan Saturnus går över sin solposition. Det ger dig möjligheten att bygga om väldigt mycket i ditt liv och därmed också ta bort sådant du inte trivs med till förmån för nya saker som är dina egna val.

I den vevan kommer du också träffa nya människor som kommer att se dig på andra sätt och det leder till spännande möten och stora chanser att hitta den eller det som gör dig lycklig. Sedan kommer det delvis bli upp till dig att ta den chansen.

Nytt arbete, nya fritidsintressen, utbildning och nya horisonter är det som ger dig bäst förutsättningar till lycka, kärlek och livsförändringar.

Mammachanserna hänger ju delvis ihop med det övriga men det finns inget i korten eller horoskopet som säger att det skulle vara omöjligt eller ens ovanligt svårt. Rent fysiskt har du jättebra chanser att bli med barn under september och oktober i år men jag gissar att du hellre ser kärleken först och barn sedan. I det läget kommer nästa ”fönster” under andra halvan av 2022 då det är riktigt lätt.

Men som sagt handlar det mer om ett val i ditt fall så när du känner att det är rätt läge kan du gärna skriva igen om det så kan du få datum då du har störst chans att bli havande på.

Lycka till under några spännande år framöver.

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page