top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Hur blir året?


Hur blir mitt år?

"Nordan"


Svar: Av de kommande tolv månaderna blir januari den mest intressanta. Du är på väg mot ett nytt äventyr i ditt liv, något som du inte har någon tidigare erfarenhet av. Men det är inte riktigt spikat än exakt vad detta nya är, och det är detta som avgörs i januari. Det är möjligt om att det handlar om händelser utanför din kontroll men det är troligare att det som avgör är att du själv kommer fram till hur du vill göra, vad det egentligen är som du vill satsa på.


Temat för året är självutveckling och arbete. Du får många möjligheter att växa och lära dig nya saker, och du kommer sannolikt att plocka upp något stort projekt som du också kommer att bli mycket stolt över. Det är något som är användbart och har ett bestående värde. Det kan till exempel vara något du odlar, skapar eller bygger.


Tarotkorten pekar också på en viss risk för överansträngning. Den är sannolikt kopplad till perioder av turbulens på det privata planet, det kan till exempel handla om en konflikt med någon som du bryr dig om. Det blir en del förändringar under det kommande året, och även om förändringarna gynnar dig på sikt så kan det kännas ganska trassligt innan dammet har lagt sig. Det är viktigt att du tar hand om dig och prioriterar ditt eget välmående, inte andras. På det sättet får du ork över för allt det som är viktigt. Det behövs eftersom det här året ser ut att bli givande och konstruktivt men också ganska krävande.

40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page