top of page
  • Skribentens bildTor

Hundbiten i drömmen

Jag har återkommande drömmar om att jag blir hundbiten av en ilsken hund, det är inte samma hund varje gång! Vad kan detta betyda? Jag vaknar av att jag är alldeles kallsvettig och har ont där jag blivit biten.

"Katta"


Bitande hundar är faktiskt en rätt ovanlig drömbild

Svar: Det finns ett par olika tolkningsmöjligheter. Jag gissar att du blir biten på olika ställen och det betyder att det här är en ren dröm, det vill säga att den inte beror på något fysiskt (som lågt blodtryck t ex). Om du företrädelsevis blir biten i samma område så kan det bero på en dålig sovställning (att du sover på en arm eller trycker in bröstkorgen något mot sänggaveln), men som sagt det verkar var just en dröm.

Då är tolkningen att du jagas av skuldkänslor för saker sådant du lovat men inte hunnit göra för dina närmaste( hunden representerar lojalitet och familjeband). Att det är olika hundar är både bra och dåligt eftersom det antyder att det är olika saker som kommer åt dig vid olika tillfällen. Bra eftersom det gör att det inte finns ett stort "fel" du aldrig lyckas klara ut. Dåligt eftersom det antyder att det är många saker du skulle vilja hinna med men prioriterar bort

131 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Комментарии


bottom of page