top of page

Horoskopet ger tips för en bra dejt


Jag gillar en tjej och vill ta nästa steg. Så här långt har vi flirtat lite och jag är ganska säker på att hon känner samma som jag. Kan du se på hennes horoskop om det finns något särskilt hon gillar?

"E"


Svar: Det är säkrast att utgå från Månen och Venus i kärleksfrågor. Ibland kan det vara knepigt att peka ut Måntecknet utan födelsetiden, men den dagen hon föddes så var Månen i Kräftan hela dagen, och Venus var i Jungfrun. Lite tips då - hon tycker att vinrött, lila och mörkblått är sexiga färger, med svart på tredje plats. Om du bjuder ut henne så är miljön runt dejten minst lika viktig som dejten. En promenad genom en park kommer att fastna i minnet bättre än den goda middagen, filmen eller vad ni nu råkar vara på väg till.

Eftersom hon har Månen i Kräftan så tycker hon om miljöer nära vatten och med utsikt över vatten. Särskilt i romantiska sammanhang.

På samma sätt är det viktigt att du är lugn och avstressad och har full koll på tider, transporter och sådant. Om hon är intresserad av dig på allvar så kommer hon att föreställa sig hur vardagen skulle se ut med dig och hon tycker inte om konflikter och stress.

Exakt vad du bjuder ut henne på spelar mindre roll. Välj något ganska vanligt, och gå inte till ett ställe med skarp belysning. Hon kommer att tacka ja för att hon är intresserad av dig, inte för att hon ruskigt gärna vill gå ut.


10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page