top of page
  • Skribentens bildTor

Hjälp mina jobbnycklar är borta

Jag har en fråga om borttappade nycklar!! Eller ska vi hellre säga förlagda nycklar. Jag och min familj har flyttat till ett hus, och innan flytten så lade jag nycklarna till mitt jobb på ett "säkert" ställe så att dom inte skulle komma bort i flytten. Nå, nu har jag glömt vart detta säkra ställe är, och dessutom oroar jag mig för att nycklarna kan ha kommit bort på fullt allvar! Kan ni hjälpa mig att hitta dem? Jag borde absolut få tillbaka nycklarna på måndag då jag börjar jobba igen!! Vi har letat överallt, i alla lådor, kassar, skåp och garderober men ingenstans hittar vi dem. Jag börjar bli orolig eftersom det kan stå mig ganska dyrt om de kommer i "fel" händer. Visserligen står det inte på nycklarna vart dom hör, så man kan inte härleda dem någonstans, och jag tror INTE att dom ramlat utomhus. Den som flyttat in i vår lägenhet får vi inte tag i, annars skulle man ringa honom och fråga. Snälla rara hjälp mig, för det här gnager sönder mig inifrån. Jag är hopplös med nycklar, men det här tar verkligen priset! Förresten, har ni någon gång fått brev från någon som hittat sitt borttappade föremål eller husdjur där ni sagt att det stod att finna? Vore kul att veta. Ni borde ha en sida med referenser så att de som eventuellt misstror er får klart för sig att ni fungerar och hur ni fungerar. "Nyckelpigan"Svar: Du har flyttat nycklarna från ditt "säkra" ställe. Det var bland det sista du gjorde och det gör att nycklarna antingen finns i en ficka i det ytterplagg som du hade på dig när ni flyttade, på det ställe där du vanligen har nycklarna eller så finns de i din partners fickor. Nycklar är ganska svårhittade eftersom det vanligen finns många kopior till samma lås. Det är inte ovanligt att man hittar fyra eller fem kopior som inte tappats bort innan man hittar rätt nycklar.

Jodå vi får ganska många tackbrev av hjälpta klienter. Mest är det borttappade saker, barnlösa par och drömtydningar som hör av sig och blivit hjälpta. Vi har funderat på att publicera tackbreven men vi tycker att det skulle kännas som olustigt skryt. Vi sparar dock alla tackbrev för vår egen skull och känslan av att ha lyckats hjälpa någon är obeskrivligt härlig. Lycka till att hitta nycklarna.

55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


bottom of page