top of page
  • Skribentens bildTor

Hittegods är troligaste stället

Snälla hitta mina nycklar


Jag har tappat bort mina nycklar förmodligen ute någonstans eller på någon av bussarna jag åkte med. Och jag är i stort behov av att hitta dom. Det är en vanlig husnyckel, en skåpnyckel, en inomhus nyckel som man låser till sitt rum och sen en svart tag som går till ett gym.


Bussen är en trolig plats eftersom nycklarna rör sig mycket.

Svar: du har rätt i att du tappade den på en buss skulle jag tro för den har legat still delar av dygnet och rört sig under andra delar. Dock de blir upphittade och går att få genom bussbolagets hittegods.

Alternativet är att det är du som reser med dem och i det fallet ligger nycklarna i dina kläder – kolla om det finns hål i fickorna – nycklarna kan i det läget ligga i fodret på en jacka.

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page