top of page
  • Skribentens bildTor

Hittar vi tillbaka till varandra?

Fråga Tor och Hanna: Hej! Mitt ex betyder så himla mycket för mig än trots vårat avslut som par. Vi är bra vänner än, men till frågan... Finns det nån framtid för oss som par igen, eller kommer det in nån annan man i mitt liv. Och kan ni säga nåt mer om det isåfall.

Mvh

Kräftan

Det kan bli ni igen men det finns en bättre väg och en större kärlek

Svar: Hej utan att ha hans födelsedatum kan jag inte säg mycket om hur ni fungerar som par eller vad det var som kan få er att hitta gnistan igen MEN mina kort har en hel del att säga om din framtid.

Just nu är det frestande att gå tillbaka till något du vet vad det är och som du vet fungerar och det kommer ett tillfälle i närtid då du kan agera på det och åter bli ett par MEN det är inte det som är bäst för dig eftersom det hindrar dig från att bli den du förtjänar att vara och få den du förtjänar att vara med.

Det finns en man som är äldre än du, klok, mjuk, pålitlig och trofast som kommer ge dig kärlek och vägledning. Du kommer träffa honom under sommaren och det kan bli en romans som växer starkt och länge. Men det fodrar att du är kräsen rak och är ärlig med dina motiv och vad du söker.

Det lönar sig inte för dig att nöja dig, vägen till lycka går genom att kräva mer än det som känns enkelt och tryggt för stunden.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page