top of page

Hittar jag skälet till att kroppen krånglar?


Jag undrar om jag kommer hitta vad min kropp inte tycker om? Utslag, uppsvullen mage etc.

"S H"


Svar: Min pappas läkare brukade säga att det klokaste var att börja med att bara äta kokt torsk och sedan lägga till en sak i taget tills man hittade felet. Lite av en extrem metod skulle vi nog tycka idag, men det kan ändå vara värt att lägga den på minnet om man kör fast.


Har problemen dykt upp eller förvärrats märkbart sedan våren 2015? Om så skulle vara fallet så är det möjligt att värme, ljus och starka kryddor skulle kunna medföra en förbättring, för i så fall så är det Neptunus i Fiskarna som utgör det negativa inflytandet. Jag hoppas för din skull att det här är orsaken för i så fall kommer besvären snart att minska av sig själva (när Neptunus traskar vidare och slutar påverka din Merkurius).


Jag rådfrågade korten också. De föreslår att det kanske inte är en fråga om kost alls, utom om någon form av obalans, kanske hormonell. Numera kan man få allt möjligt testat av privata labb, men tarotkorten säger att den bästa hjälp du kan få kommer du att få från en helt vanlig läkare. Korten föreslår också att du kanske måste leta efter en annan vårdinrättning än den du brukar gå till, i varje fall skulle det kunna ge dig resultat snabbare. Det ser ut som om du hur som helst kommer att få ett svar på varför kroppen krånglar, men det tar olika lång tid beroende på vilka beslut du fattar.

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page