top of page
  • Skribentens bildTor

Hittar jag rätt?

Kommer jag att hitta kärleken?

Cissi


Kärleken finns för dig men den låter vänta på sig lite till

Svar: Det är spännande när horoskopet och korten säger mer eller mindre samma sak.

2021 kommer inledningsvis inte vara ett bra kärleksår för dig, särskilt inte om du söker äkta kärlek och ett långt, varaktigt, förhållande. Under våren och då särskilt Slutet av april mot maj ser det bättre ut men 2021 har ett bekymmer fram till december och det är att det är lätt att hitta förälskelser och passion men svårt att finna någon som delar din livssyn på ett sätt som gör det meningsfullt att bygga en relation.

I korthet fram till december är det lätt att hitta någon som får din kropp att pirra men betydligt svårare att finna den där som får ditt hjärta att smälta.

Dock inleder slutet av 2021 en period av stora kärlekschanser och framför allt möjligheten att hitta den livspatner du innerst inne vill ha och förtjänar.


Korten säger samma sak men i andra ord: tålamod leder ger dig kärleksstyrka. Du finner många små åar av känslor men ingen djup sjö att låta känslorna drunkna i. Den stora kärleken väntar längre fram och finns i en självständig, levnadglad person med ett ungt sinne.

Hasta inte på väg mot lyckan, den finns där med all sin skönhet och alla band. Men se nyktert på vad du känner, passion är inte kärlek, först när du känner båda har du hittat rätt.


Snabb tolkning: Räkna med att det dröjer lite innan du hittar rätt (troligen inte förrän 2022-2023) kanske till och med senare.

Det finns åtminstone en mycket stark förälskelse innan dess som lockar men se till att du verkligen tänker med hjärta, hjärna och kropp. Det är rätt om hela du känner det utan tvivel. Ungt sinne i detta fall betyder troligen att han är i din ålder eller möjligen något yngre och ”magikern” som han beskrevs med brukar betyda någon med stark men kanske inte ordnad ekonomi (typ en konstnär/musiker eller egenföretagare).

Så kärleken finns där men inte just runt hörnet tyvärr.

44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page