top of page
  • Skribentens bildTor

Hittar jag någon snart?

Jag är en tjej på 19 år och jag undrar om jag kommer att möta kärleken snart. Jag jobbar i reception, kommer jag att möta nån här? Det känns just nu som om alla har pojkvänner utom jag.

"Hallonet"Svar: Trots att du har både Månen och Solen i Kräftan skulle jag tro att det är en Våg som passar dig allra bäst, om du kan hitta en som du delar åsikter och engagemang med. Du har nog större chanser att hitta en partner om du går kurser eller är aktiv i föreningar än om du letar via ditt jobb. Ditt kärleksliv är inte den minst komplicerade delen av ditt liv och kommer aldrig att vara det. Däremot skulle jag tro att du får uppleva betydligt mer än de flesta. Ödet tycks ha en hel del att säga till om. Jag skulle inte ens utesluta att det handlar om en stor kärlek från ett tidigare liv som du kommer att få möta igen i detta. Sådant är alltid ganska märkligt (och ovanligt). Exakt när är svårt för mig att säga; det ser dock ut som om du antingen gifter dig eller skaffar barn vid trettio. Det förhindrar såklart inte förhållanden innan dess. Mina tarotkort råder dig att ha tålamod, Ödets spel tar tid ibland (och ibland inte). Men håll huvudet kallt, för kärlekens väg kan lätt bli snårig innan du hittar rätt. Det finns naturligtvis en poäng med det också - när man möter svårigheter lär man sig ofta nya saker.

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page