top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Hittar jag mitt halsband

Fråga Tor och Hanna: För ett tag sedan hade jag ett halsband på mig. Det var en liten självlysande platt pumpa som satt fast i en tunn läderrem om halsen. Hade det ena dagen o nästa gång jag kände efter så var den borta. Kan ni se om jag har tappat den eller om jag har lagt ifrån mig den på något ställe? Kommer jag att få tillbaka den. Den har hängt med runt min hals i ett par år. "Pumpan"


Oavsett om du hittar en eller inte behöver du skaffa ett nytt halsband

Svar: Den ligger mellan en sängbotten och en sängram? Eller mellan två sängbottnar i en dubbelsäng. Det är ett suddigt intryck. Ett mer distinkt intryck är att du oavsett om du hittar pumpan eller inte bör gå och välja ett nytt hängsmycke. Du är på väg in i en ny livsfas och skulle behöva knyta an till den mer än till ditt förflutna. Du har en bra intuition. Du kommer att veta när du hittat rätt

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page