top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Hittar jag kärleken eller bara en ny narcissist?

FRÅGA TOR OCH HANNA

Hej! Undrar om jag kommer att träffa en öppen, ärlig och trogen man vid nåt tillfälle? Verkar inte ha problem att träffa den andra sorten.. Har nyligen lärt mig att sätta gränser (efter att ha jobbat på mig själv i ett år efter ett förhållande med en narcissist). Letar inte, men började texta med en manlig bekant för några veckor sen (hans uppmuntran), men det visar sig att han bara vill ha lite kul. Suck! Hade uppskattat lite ljus på det här. Tack! 🙏🏼

Sarah


Hitta din partner på dina vilkor - visa vem du är så attraherar du prinsar istället för grodor.

Svar: Goda nyheter – det finns bra chanser för dig att träffa just den person du söker men vägen till honom är inte genom dejting eller gemensamma vänner.

Låt oss börja med att säga att det är din Neptunusposition som ställer till det. Den befinner sig precis på din descendent och inleder alltså 7:e huset – partnerskapets, eller om man så vill kärlekens hus. Det gör att det du söker och också kräver av din partner är att han lever upp till en idealbild av vad han borde vara och det vore perfekt om du träffade precis rätt.

Problemet är att den som har lättast att leva upp till idealbilden är en som ljuger om vem han är – det är enklare att se ut som något än att faktiskt vara det och det gör att du kan bränna dig på puckon (precis som du har gjort).

Men om vi tar hänsyn till det och dessutom tar hänsyn till det du vill ha av din idealpartner, vilket du faktiskt uttrycker minst lika bra som jag skulle kunnat göra det då öppen ärlig och trogen är det du som Vädur med Venus i Oxen och 7:e husets spets i Skytten är ganska exakt definitionen av ”mr Right” så finns det goda chanser för dig att hitta honom och det ganska snart.

Rådet är – satsa på din karriär! Just den typen av män du vill ha kommer du möta genom ditt yrke, särskilt nu när du lärt dig känna igen de som verkar för bra för att vara sanna eftersom de är just exakt det – för bra för att vara sanna!

Tänk inte på ditt arbete som ”jobbet” utan tänk på nästa steg: Kan du byta till ett bättre jobb? finns det en utbildning som tar dig vidare? Vad kan du göra för att utveckla din arbetsplats och din arbetsgivares intressen.

Alla kurser, konferenser, utbildningar, skypekontakter och träffar du hamnar i där du kommer åt att visa din kompetens, vilja och personlighet är tillfällen att attrahera inte bara rätt typ av man utan rätt man!

Du hittar rätt inte genom att jaga rätt på honom utan låta honom se vem du är.

Att han sedan kommer vissa sitt intresse på rät uppenbara sätt är inte nödvändigtvis fel och kom ihåg – du letar efter någon med speciella kvalitéer så var kräsen, den du vill ha är inte första bästa och det gör att han inte vill ha första bästa heller. Gillar han inte ditt tempo kommer han aldrig att bli den du behöver.

Max 18 månader innan du hittar rätt. Toppchanser i år sena juli till tidiga september och december.

Lycka till

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentit


bottom of page