top of page
  • Skribentens bildTor

Hittar jag kärleken?

Hej. Undrar lite och funderar om jag kommer någonsin kommer att få uppleva kärleken igen och träffa en partner. Och om jag kommer att få uppleva detta i sommar? En sommarflört eller något mer som jag kan se en framtid med. Trevlig sommar.

Veronica


möten ute när du gör praktiska, vardagliga, sysslor är det som ger störst chanser till flirt.

Svar: Vi börjar med korten för at få en bild av framtiden i stort och det är Morigana (min Hanson-Roberts som står för lägget.

Din givmilda natur och ditt sätt att sätta andra före dig själv har lett till besvikelser i det förgångna men det kommer ändra sig. Under de närmaste månaderna kommer du få nyheter som gör dig mer målinriktad när det kommer till känslor och kärlek och det kommer föra med sig nya chanser till flirt och kärlek. Men i botten är du och bör du förbli den du är.

Kärleken kommer komma till dig eftersom det du behöver och vem du är syns för de som du verkligen behöver.

Dra nytta av tidigare erfarenheter för du känner igen de mönster som lämnat dig ensam förut och de kommer leda till samma väg och samma resultat igen.

Var dig själv men låt det gå lite tid innan du förlorar dig i kärlek för den du hittar är inte den som först eller fortast väcker ditt hjärta.

I korthwet betyder det att du kommer hitta kärleken men att du inte bör nöja dig med den första som visar känslor för dig. Låt dina känslor växa och var lite självisk. Du ska inte behöva ge mer än du tar. Du har ett behov av ömsesidighet och den börjar med att du träffar en man som inte är det minsta lik någon du redan varit med (insidan räknas mer än likheter på utsidan).

Den stora kärleken kommer du dock inte att hitta i sommar och kanske inte heller i år.

Med det sagt går vi över till astrologin och tittar på närtiden:

Det är bra att du skriver nu för juli ser ut att bli flirtig. Samhället öppnar upp och det gör att dagarna är fulla av människor som söker uppskattning och är öppna för nya möten. Det är slumpmässiga möten med människor ute som ger flest chanser och folk som du träffar när du gör praktiska saker som är lättast att inleda möten med. Om någon erbjuder en hjälpande hand så ta emot den hjälpen. Det kanske bara leder till ett delat leende men det finns också öppningar för mer. Tiden mellan den 9:e och 21:a juli är chanserna som störst så då finns alla chanser till en trevlig sommarflirt.

Det är ute i verkligheten du träffar människor så följ med vänner när de går ut, umgås, delta i aktiviteter och varför inte ta upp någon träningsform du brukade (brukar) gilla.

Det finns goda chanser till en het sommar och mycket goda chanser till en kärleksfull vinter.

Och ha en trevlig sommar du också.

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page