top of page
  • Skribentens bildTor

Hittar jag kärleken?

Kommer jag att träffa min kärlek?

Beatrice


Svar:Låt oss börja med astrologin och sedan titta på korten.

Astrologiskt är detta inte det bästa kärleksåret för Lejon och kanske särskilt inte för lejon födda på hornet till Jungfrun. Det hjälps upp lite i ditt fall eftersom din Venusposition förlänger den hetaste perioden i år med någon månad men med undantag för september och tiden fram till runt 20:e oktober är det fler löften och förhoppningar än egentliga kärlekschanser som väntar. Dina bästa chanser har du i år som sagt under hösten men nästa år ser riktigt spännande ut. Först kommer en tämligen het vinter och sedan en ångande högsommar. Dessutom är 2021 ett bra år för att ändra livsväg och ta stora steg för dig så förvänta dig att det inte bara blir en het sommar utan att det också kan gå väldigt fort när du väl hittat rätt.

SÅ chanserna att hitta den stora kärleken i år finns men gör du inte det är chanserna riktigt goda nästa år. Som fullmånemänniska glöder du dessutom lite extra i sammanhang där du syns och får utrymme att höras, ses och sticka ut. SÅ har du chansen att leda seminarier, samtal eller föredragningar är det ställen där du drar till dig uppmärksamhet och väcker nyfikenhet extra mycket. Det hjälper ju inte riktigt dig i år heller då vi ska göra tvärt om och ses i små sammanhang med få människor men det kommer definitivt göra livet lättare och föra kärleken närmare fram mot våren och sommaren 2021


Nu till korten och det blir Moriana som står för lägget:

Att inte hitta kärleken tär på dig och gör ditt liv mindre även på andra områden och det färgar dig och målar din romantiska själ i mörkare färger än det borde vara.

De närmaste månaderna ger chanser till hopp men det mesta rinner ut i sanden. Bortom det väntar en uppslukande passion som får dig att tappa fotfästet och risken finns att du förlorar dig in i ett förhållande som gör att du sveps med och bygger en nästan orealistisk bild att en möjlig framtid..

Det är dock inte sagt att det är en dålig idé i sig, bara att du någonstans i passionen ska komma ihåg att vardagen ska fungerar också (säger tråkiga jag).

Det är inte när du jagar kärleken som du hittar den utan den slår till i vardagen via arbete i första hand och sånt du upplever som nödvändiga plikter i andra hand.


Kort är sämre på tidsuppfattning än astrologi men tiderna verkar falla samman här – chanserna att en förälskelse i år leder till lycka finns men är betydligt lägre än nästa år. Det är fortfarande definitivt värt att ha ett öppet hjärta men det finns ingen panik i att ge dig in i sånt som inte känns helt rätt – ditt stora kärleksår kommer 2021.

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page