top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Hittar jag kärleken

FRÅGA TOR OCH HANNA

När träffar jag en man jag kan dela livet med?

Cina


Kärleken finns där redan i år men du behöver söka den.

Svar: Du har ett väldigt spännande horoskop som är centrerat i 7:e huset vilket är partnerskapets hus. Och det gör att jag förstår hur viktig frågan är för dig.

Du klarar dig naturligtvis på egen hand men livet blir större, roligare och mer levande när du delar det med någon.

Mina kort (Moriana) säger (och här vill jag skjuta in att min tarot gillar dig – jag har sällan sett så positiva signifakatorkort om någon som söker en partner):


Du är redo att fånga livet i kärlek och gemensamhet. Öppen för äventyr och kärlek. Det som håller dig tillbaka är tidigare sorger, förluster och smärta och också en omgivning (vänner, familj) som tror att de värnar om dig när de inte vill att du ska riskera förluster igen.

De har fel!

Kärleken kan inte skada dig och har inte skadat dig – brist på kärlek, svek i kärlek, och att kärleken tagit slut har skadat men aldrig kärleken i sig.

Var spontan och sök kärleken aktivt för den finns runt omkring dig. Säj ja till förslag, nätdejta och rör dig i miljöer där det finns intressanta människor (tillsammans med de vänner som inte tror att kärleken är dålig för dig eller själv.) Kärleken kommer hitta dig men den kommer oväntat och i en form du inte förutser och som troligen överraskar.

Men kärleken kommer inte hitta dig om du inte aktivt är öppen för den och söker den.

Utbildningar, kurser, föreningsliv, nätdejting, nätforum i sådan du är intresserad av, danser, sport, spel – alla ger dig kontaktytor och allt är möjligt.

DU behöver inte ta ut dig och göra något varje dag – gör sånt som du gillar och visa vem du är och att du finns så kommer kärleken träffa dig innan året är slut.


Givet ditt horoskop och vad korten säger om att kärleken kommer överraskande kan jag säga att dina chanser att bli kär är som störst i början av oktober och chansen att andra blir kära i dig är som störst i september. Om du träffar din livspartner då är det inte överraskande så stämmer det korten säger om oväntade ändringar bör det hända tidigare.

Nyckeln ligger dock som sagt i vad du gör och i din inställning så gå ut och bjud in kärleken – och leta efter den. Den hittar dig inte om den inte kan se dig.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page