top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Hittar jag ett bra jobb?


Jag har så svårt att börja med nya saker. Nu borde jag verkligen byta jobb av olika skäl men jag drar mig. Hittar jag ett bra jobb om jag letar och i så fall var?

"Tveeekar"


Svar: Du behöver ett arbete med stort självbestämmande som du upplever är till nytta för andra. Du trivs i yrken med tydlig disciplin och tydliga regler, och helst också tajta arbetslag. I stort sett alla jobb i någon form av uniform borde passa. Men du skulle också må bra av starta något eget och någonstans i framtiden tror jag att du gör exakt det. Kanske är det ditt nästa steg.


Det ser inte riktigt ut som om det sker ett byte snart. Jag skulle tro att det dröjer till nästa år men det skadar ju inte att du letar nu ändå. Då får du också lite längre tid på dig att vänja dig vid en förändring. Att det känns motigt är inget konstigt, det gör det för väldigt många människor. Om du upplever att din förmåga att skjuta upp nya saker är så påtaglig att den hindrar dig att komma dit du vill så kan det i och för sig löna sig att tala med en terapeut om det.

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page