top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Hittar jag en man som är rätt för mig?

Jag önskar få svar på saker som jag undrar över. Ska jag träffa någon man som är rätt för mig någon gång. Ska jag kunna sälja mitt hus. Det är väl banala saker för dig. Men vid min ålder är det viktigt. Jag är född -44 men är vital och pigg.

"Undrande"


Photo by Dyu - Ha on Unsplash
En önskan om kärlek är aldrig banal

Svar: Jag skulle inte kunna göra det här om jag tyckte att saker var banala. Varje liv är viktigt och varje fråga är viktig för den som ställer den - och därmed även för mig. Astrologiskt sett har du drag från både Jungfrun och Vågen, därmed behöver du helst en mångfacetterad partner. Tecken som kan fungera extra bra är Skytten - eftersom du har Månen där känner du dig trygg med en Skytt, trots att vardagen kan bli lite knepig - eller Jungfrun, som bör passa dig extra bra nu när du har blivit lite äldre. Du har Jupiter i Jungfrun och det ger en bra grund för ett självständigt och moget förhållande.

Mina kort säger att det finns gott hopp om ditt kärleksliv, men inte förrän till våren eller sommaren. Något nytt och vackert kommer in i ditt liv då. Det behöver inte nödvändigtvis vara en man dock, det kan vara något annat som också är älskvärt, någon som behöver dig kanske. Men det får du se då. Vad huset angår är det mest en fråga om tålamod men det ser ut som om du får det sålt. Korten säger att det inte finns så mycket du kan göra just nu för att påverka hur det går.

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page