top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Hittar jag en man att dela mitt liv med?

Fråga Tor och Hanna: Min fråga upptar nästan hela min vakna tid, och jag funderar över om jag kommer att hitta någon man att dela mina barns och mitt liv med, för just nu känns allt ganska grått, kallt, och tråkigt. Sen skulle jag vilja veta om en man i min närhet som jag är intresserad av, om han har något intresse åt mitt håll. Vissa saker tyder på detta såsom att han helt plötsligt hejar det har han aldrig gjort förut.

"MAMMA MED KÄRLEKSBEKYMMER"Svar: Utan att kunna jämföra era horoskop kan jag ändå säga att det är rätt goda chanser att du passar med en Fisk eftersom du är en Kräfta med Månen i Skorpionen. Just vattentecken (Kräftor, Skorpioner och Fiskar) är då ett gott val när det kommer till kärlek. Mina tarotkort säger att han är svår att få, Ödet för honom i en annan riktning. Naturligtvis kan du göra ett försök ändå men då måste du nog ta egna initiativ. Annars finns det andra alternativ men det är viktigt att du lämnar dina besvikelser bakom dig. Törs du ge kärleken en ny chans, helhjärtat, är det goda chanser att det kommer in en bra man i ditt liv.

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page