top of page
  • Skribentens bildTor

Healinglyft under hösten

Hur ser året ut vad gäller mitt jobb som energihealer?

Torbjörn


Alla metoder som skänker lättnad som inte kräver beröring kommer vara efterfrågade

Svar: Jag får inleda med det jag säger till nästa alla och det som vi skrev i våra årshoroskop inför detta udda och jobbiga 2020. Andra halvåret blir bättre – särskilt för eldtecken. Men då pratar vi bättre än första halvåret vilket inte nödvändigtvis är samma sak som bra.

Behovet av helande är stort och både kroppslig och själslig återhämtning är något många behöver. Det gör att intresset är större än vanligt samtidigt som rädslan för beröring och närhet är stor.

Det gör att alla tekniker som inte fordrar direkt kontakt kommer vara mer populära.

Korten (Craft) säger att Du har stor framgång med att återknyta till nuvarande och tidigare kunder snarare än att annonsera efter nya. Den kända väggen leder framåt och din bästa metod att få nya kunder är att låta de du tar hand om tala väl om sin upplevelse.

Det kommer också att löna sig att ersätta mässor med personliga brev och meddelanden till utvalda målgrupper, särskilt från slutet av september.

November och december kommer bli motigare men här föreslår korten att du söker ett samarbete med en yngre, troligen kvinnlig, kollega som arbetar i ett angränsande fält, troligen aromaterapi eller motsvarande. Tillsammans kan ni erbjuda en helhetslösning som ger era kunder mervärde och gör era resultat bättre.

Så inte det bästa av år men definitivt inte läge att kasta in handduken.

18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page