top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Har vi en framtid tillsammans?

Fråga: Jag undrar lite över en man som jag finner väldigt intressant och som finns i min närhet. Vi har träffats några gånger på fester och så (gemensamma bekanta). Nu undrar jag om ni kan se om det kan bli något mellan oss? Han har varit hemma hos mig på fika en gång och nu senast var det middag. Vi har väldigt trevligt ihop och det känns väldigt bra, men kan det bli något mer? Han verkar rädd för förhållanden, men det är enbart en känsla jag har. Så det har alltså inte "hänt något" än. Är han intresserad av mig överhuvudtaget? Eller ser ni någon annan man för mig?

"vädur+våg?"


Risken är större att vänskapen går sönder än chansen är att ni blir ett bra par.

Svar: Vi börjar väl med astrologin. Vädur och Våg är ofta en bra kombination. Just i ert fall finns det ett par plus, och några minus. Plus: Mellan Väduren och Vågen blir det ofta en stimulerande och rolig kommunikation. Med lite ansträngning kan det också bli ett givande erotiskt samspel mellan er. Det finns nästan inga konflikter mellan er, och i den mån det uppstår några kan ni arbeta er fram till gemensamma lösningar. Och ni har båda mycket speciell humor eftersom ni båda har Merkurius mellan två tecken (i hans fall Jungfrun och Vågen, i ditt Väduren och Oxen). Minus: Ni har båda speciell humor men ni har inte samma speciella humor riktigt. Det finns inga tydliga band mellan er, ni har svårt att verkligen nå varandra. Du har Månen i Stenbocken, det gör att du har svårt att känna dig trygg med en Våg och han har svårt att känna att du verkligen uppskattar honom eftersom du inte visar din uppskattning på ett sätt som han känner igen. Ni har också olika syn på kärlek och svårt att förstå varandra riktigt på den punkten, trots att era definitioner mycket väl kan låta lika.

Hade ni beställt ett synastriskt horoskop skulle jag ha sagt att utan hans födelsetid kan jag inget bestämt säga, eftersom det nästan är avgörande var exakt hans Måne är och om den positionen skapar några distinkta band till dig eller ej. Gör den inte det är era chansen tyvärr ganska små.

Kortens åsikt är att risken är större för hjärtesorg än för kärlekslycka. Han är svår att få för dig, utpräglad luftmänniska som han är tycker han om att umgås och kanske även flirta men han aktar sig för att engagera sig för djupt. Risken finns att han flyr fältet istället. Och den inställningen passar dig, som är ovanligt känslig för en Vädur, riktigt illa. Jag är ledsen, men det ser helt enkelt inte särskilt ljust ut.

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page