top of page
  • Skribentens bildTor

Har någon varit i min lägenhet?

Hej, Jag äger en lägenhet utomlands som har stått tom i 1 år. Men jag har en obehaglig känsla av att någon som jag inte känner vistas/bor i den. Är den känslan bara i mitt huvud eller är det så?

Juni

Det verkar som det men de som varit där tror åtminstone att de har haft rätt till det.

Det har varit personer i lägenheten men de har i alla fall trott sig ha giltiga skäl.

Huruvida det rör sig om underhållsarbete på hyresvärdens eller bostadsrättsföreningens eller samhällets vägnar eller att någon hyrt lägenheten på Air-b-n-b är svårt att säga. Det bästa vore att be någon du känner lokalt slänga ett öga på lägenheten eller på annat sätt kolla upp den. Om inte annat så för att stilla din oro

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page