top of page
  • Skribentens bildTor

Har min vän dumpat mig?


Vi brukade träffas ganska ofta och höras av flera gånger i veckan. Nu tror jag att hen undviker mig. Ibland ses vi via mitt jobb men det känns inte bra. Hen är glättig och pratar om att vi måste ses men sen hör hen inte av sig och har aldrig tid att prata när det är jag som ringer upp. Jag har försökt prata med hen om detta men hen bara glider undan och svarar att hen varit så upptagen och inte hunnit med. Vad är det som händer? Är det något jag har gjort? Varför säger hen inte bara det i så fall? Går vår vänskap att rädda?


Svar: Nej, det är ingenting du har gjort eller sagt. Hen har för tillfället tappat intresset. Det är något nytt som har kommit in i hens liv och som stjäl både tid och energi. Er vänskap går att rädda, du behöver bara se till att finnas där när hen slutar vara så fixerad vid vad det nu är (jag kan inte se vad det är, för det är en del av hens framtid men inte din). Men jag tror att du behöver fundera lite på om det är värt det. Din vän ser dig som ganska utbytbar, någon som hen vänder sig till när hen har lust. Någon större hänsyn till dina känslor tar inte hen. Och det kommer antagligen inte att förändras.

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page