top of page

Har min katt kommit tillbaka?


Min första egna katt dog för några år sedan. Hon var mycket gammal. Jag kände inte för att skaffa en ny katt då för det skulle ändå inte vara samma sak. Men nu har det hänt såhär att min granne frågade mig om jag kunde ta emot en omplacerad katt och jag sa ja. Det underliga är att katten bara gick rakt in och la sig på min gamla katts älsklingsplats. Nya katten ser inte alls ut som hon, hon var långhårig och den här flickan är korthårig, det är inte samma färg, och så vidare. Men hon uppför sig precis som min förra katt gjorde. Och jag menar precis. Samma spinn, samma gester, "pratar" likadant och gillar samma mat. Jag kan inte låta bli att undra ÄR det hon som har kommit tillbaka till mig?

"L"


Svar: Ja, det är det. Hon måste ha fått hjälp av högre makter för att lyckas ta sig fram till dig, men det gick ju. Det är faktiskt inte första gången eller ens i närheten av första gången jag hör talas om en katt som återvänder (en av mina egna har också gjort det). Det är mindre vanligt med hundar tycks det, de verkar oftare stanna kvar i andeform och hålla ett öga på oss från Andra sidan.

Men att katter går lite som de vill är ju ingen nyhet.

Gläds åt att du har din kisse tillbaka.

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page